All Dent promocije

All Dent

AllDent je ordinacija u kojoj se posebna pažnja poklanja brizi za svakog pacijenta. Kako smo svesni da neke stomatološke procedure, ma kako bile nužne, nisu uvek i lako dostupne svakom pacijentu, odlučili smo da svakoga meseca imamo makar po jednu po promotivnoj ceni.

AllDent – Zdrav osmeh za novo samopouzdanje

Svoj pregled možete zakazati ovde

IZBELJIVANJE ZUBA

Želite da vašim zubima vratite stari sjaj, narušen upotrebom nikotina, kafe i drugih napitaka? Sada je pravi trenutak za to. Tretman izbeljivanja je potpuno bezbolan i neškodljiv, ne traje dugo i daje odlične rezultate.

Izbeljivanje zuba obe vilice, do željene nijanse trenutno možete uraditi po promotivnoj ceni u ordinaciji All Dent.

Da li ste znali?

  • Skoro 50% ljudi se složilo da donosi sud o ljudima na osnovu njihovog osmeha
  • 67% misli da osmeh utiče na samopouzdanje
  • 58% se slaže da je osmeh upravo ono što prvo primete kod osobe pri upoznavanju

Promotivna cena: 100 umesto 150 eura, za izbeljivanje zuba obe vilice

All Dent social media

Pratite nas na društvenim mrežama, saznajte najnovije vesti iz Vaše ordinacije All Dent i ostvarite pravo na promotivne cene stomatoloskih usluga i popuste.

Facebook

Instagram

Saznajte više o našim uslugama ovde

Dobrodošli u Stomatološku ordinaciju All Dent. Nalazimo se u ulici Kosančićev venac broj 1, u najlepšem delu Starog grada. Svojim klijentima nudimo stomatološku zaštitu iz oblasti: opšte stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i estetske stomatologije. Naš tim posvećenih specijalista pruža usluge visokog kvaliteta u udobnom i relaksiranom ambijentu. Cilj nam je da posete našoj ordinaciji učinimo maksimalno prijatnim i da Vaš stomatolog bude osoba u koju imate nepodeljeno poverenje.

Težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija. Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna. Za nas je svaki pacijent podjednako važan, a briga o njemu se ne završava izlaskom iz ordinacije.

AllDent je porodična ordinacija. Naš tim brinuće o svakom članu vaše porodice od najmladjih do najstarijih.