Implantologija

Nedostatak jednog ili više zuba predstavlja izazov u stomatološkoj praksi.

Implantologija rešava taj problem. Ovom stomatološkom intervencijom je moguće nadomestiti nedostatak manjeg ili većeg broja zuba, čuvajući ostale zube. To je jedini biološki ispravan način. Ugradnjom zubnih implantata vraća se funkcija alveolarne kosti i spečava atrofija (propadanje) kosti. Ovo je osnov za normalnu funkciju celog stomatognatog sistema.

IMPLANTI implantologija

Materijali od kog se izrađuju implanti jesu titanijum i njegove legure. Odlikuje ih izuzetna čvrstoća i mala težina. implanti

Savremeni zubni implant predstavlja titanijumski šraf koji se uvrće u kost vilice i srasta sa njom. Koristi se  kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba. Zubni implanti su idealna opcija za pacijente sa dobrom oralnom higijenom kod kojih je došlo do gubitka zuba usled parodontoze, neuspešnog lečenja zuba, traume ili bilo kog drugog razloga. Ugradnjom zubnih implanata izbegava se brušenje susednih zuba koje je neophodno pri izradi mostova. Na taj način fiziološki i funkcionalno opravdanije korišćenje ove savremene metode nadoknađivanja izgubljenih zuba. implanti

MINI IMPLANTI implantologija

Mini dentalni implantati su implantati malog prečnika. implanti

Oni su idealno rešenje za pacijente bez ijednog zuba koji imaju labave donje proteze i žele sigurno rešenje koje će ih učvrstiti. Većina pacijenata sa protezama ima visoko resorbovane vilične kosti (gornju i/ili donju vilicu). Zato je za standardni zubni implantat potrebno izvršiti povećanje, tzv. augmentaciju kosti. Takođe, zdravstveno stanje mnogih starijih pacijenata sprečava primenu invazivnog stomatološkg lečenja, kao što su standardni implantati. Za razliku od standardnih implanata, ispitivanja dve stotine lekara pokazala su da procedura podizanja režnja većinom (80% vremena) nije neophodna za postavljanje mini implantata. Time se smanjuje vreme oporavka jer činjenica da se proces podizanja režnja izbegava i da se preduzima najmanje invazivan pristup, pomaže oporavku. implanti

ALLDENT – Zdrav osmeh za novo samopouzdanje implantologija

Stomatologija je za nas više od delatnosti. Oduvek smo se trudili da na prvo mesto postavimo brigu o svojim pacijentima, stavljajući naročiti akcenat na preventivu. Zato su kod nas pregledi besplatni.

Svojim pacijentima nudimo stomatološku zaštitu iz oblasti: opšte stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i estetske stomatologije.

Naš tim posvećenih specijalista pruža usluge visokog kvaliteta u udobnom i relaksiranom ambijentu naše ordinacije na Kosančićevom vencu 1.

Stomatologija spada u grane medicine koje se najbrže razvijaju, a nove tehnike i procedure pojavljuju se veoma često. Zato mi u AllDent-u težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija. Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna. Sarađujući sa najprestižnijim proizvođačima materijala i opreme omogućili smo da naši kvaliteti dođu do izražaja, i, što je daleko važnije, da naši pacijenti dobiju najbolju moguću negu.

Za nas je svaki pacijent podjednako važan, a briga o njemu se ne završava izlaskom iz ordinacije. U svakom trenutku nas možete kontaktirati za mišljenje i savet ukoliko imate neku nedoumicu koja spada u domen naših kompetencija.

AllDent je porodična ordinacija. Naš tim brinuće o svakom članu vaše porodice od najmladjih do najstarijih. Već je rečeno da smo Vam na raspolaganju za mišljenje i savet, a to se posebno odnosi na pitanja o najmlađima. Navike koje se tiču zdravlja i higijene deca usvajaju veoma rano, do treće godine stoga ne oklevajte da se posavetujete sa nama oko uvođenja dobrih navika svome detetu. Slično je i sa najstarijima. Kako godine odmiču, naš organizam je sve ranjiviji, pa je često potrebna dodatna pažnja. Kao porodična ordinacija, posebnu pažnju poklanjamo onima o kojima najviše brinemo. Takođe, smatramo da je odnos pacijenta i lekara na prvom mestu odnos poverenja, i da kao takav ponajviše počiva na razumevanju i podršci.

Dozvolite nam da zaslužimo vaše poverenje. implantologija

Dozvolite nam da zaslužimo vaše poverenje. implantologija

Svoj stomatološki pregled možete zakazati ovde, a možete nas i posetiti ovde. Dobrodošli. implantologija

Vaša stomatološka ordinacija All Dent – Zdrav osmeh za novo samopouzdanje. implantologija

Radno Vreme

Ponedeljak-petak
12:00 - 19:00
Subota
12:00 - 17:00
Nedelja
Zatvoreno