Kosančićev venac 1, 11000 Beograd

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Zakažite pregled

Savršen osmeh na klik od Vas!

Anti Aging / Estetska medicina

ANTI AGING ILI ESTETSKA MEDICINA

anti aging anti-aging antiaging estetska medicina

Lepa žena je negovana žena! 

Različite estetske intervencije ne rade se samo u cilju podmlađivanja već cu deo nege kože. Usporavanje starenja kože predstavlja jedan od najvećih izazova, zbog čega je negu lica potrebno početi što ranije.

Već od RANIH DVADESETIH moguće je raditi intervencije kao što su hemijski pilinzi, mezoterapija, biorevitalizacija i PRP tretman.

U TRIDESETIM GODINAMA dolazi do smanjenja hijaluronske kiseline, naša koža gubi elastičnost i zategnutost i pojavljuju se sitne bore. Pored gore navedenih estetskih tretmana koriste se i hijaluronski fileri za popunjavanje bora, obnavljanje izgleda lica i nadoknađivanje izgubljenog volumena. U ovom periodu počinje i primena botoksa.

ČETRDESETE GODINE su period kada je obavezno uvođenje i kolagen stimulatora ili injektovanje kolagena. Kombinacijom više gore navedenih tretmana  i redovnom negom dobijamo fantastične rezultate.

BOTOKS

Ovom procedurom sprečavamo nastanak dubokih bora. Najčešća primena botulinskog toksina je u regiji čela, između obrva (bore mrštalice) i oko očiju. Takođe botoks možemo koristiti i kod hiperhidroze (prekomernog znojenja), spuštanje vidljivih desni – Gummy Smile.

MEZOTERAPIJA

Savremena anti-age terapija koja podrazumeva injektovanje vitaminskih koktela. Mezoterapija se preporučuje kao deo redovne nege kako bi se usporilo starenje i poboljšao kvalitet kože. Ovo je omiljeni tretman među mlađom populacijom. anti aging anti-aging antiaging estetska medicina

HEMIJSKI PILINZI

Piling služi kako bi se otklonile mrtve ćelije kože i poboljšao njen izgled. Akne, proširene pore, hiperpigmentacije lica ili ruku, manji ožiljci i fine bore se takođe mogu tretirati pilinzima.

Hemijski pilinzi se mogu kombinovati sa drugim tretmanima radi postizanja boljeg efekta.

CELLULAR MATRIX

Predstavlja tretman gde koristimo krvnu plazu obogaćenu tečnom hijaluronskom kiselinom. Idealna kombinacija prp tretmana i hijalurona sa udruženim delovanjem ova dva moćna sastojka višestruko poboljšava rezultate.

estetska medicina
HIJALURONSKI FILERI

Hijaluron je prirodna supstanca koja se nalazi u našem telu i daje jedrinu, sjaj i punoću mladalačkoj koži. Starenjem ona polako iščezava dajući koži umoran i dehidriran izgled. Hijaluronskim filerima popunjavaju se bore, koriguju se usne, nadoknađuje izgubljeni volumen. Aplikovani na prava mesta daju potporu mišićima i ligamentima, vraćaju mladalačke konture, oblik i podižu lice. Pored toga hijaluronska kiselina, glavni sastojak filera, stimuliše sintezu kolagena i elastina, vraća koži hidriranost, punoću i sjaj.

BIOREVITALIZACIJA

Ova procedura predstavlja kombinaciju hijalurona i esencijalnih aminokiselina koja daje neverovatne rezultate. Miksatura ovih sastojaka deluje na povećanje volumena i jedrine lica uz istovremeno obnavljanje i zatezanje kože.

PRP TRETMAN

ili poznati „vampirski fejslifting“ je podmlađivanje matičnim ćelijama. Potpuno prirodna metoda aplikovanja sopstvene krvne plazme bogate trombocitima. Trombociti koji se nalaze u krvnoj plazmi sadrže faktore rasta koji su odgovorni za regeneraciju i rast mladih tkiva. Ovom metodom podmlađivanja, na prirodan način postiže se regeneracija kože i vraćaju se jedrina, sjaj i volumen. anti aging anti-aging antiaging estetska medicina

anti aging anti-aging antiaging estetska medicina

JALUPRO SUPER HYDRO

Borevitalizacija na nivou potpornih ligamenata. Preparat koji je najjači stimulator kolagena na tržištu. Ovaj preparat se sastoji od 7 aminokiselina, 80mg hijaluronske kiseline i peptida. Visok procenat amino kiselina dovodi do stimulacije fibroblasta i ćelija kože koji podstiču nove kolagenske veze. Ovim preparatom dobijamo čvrst tonus, svež izgled, hidrirajući i lifting efekat.

NITHYA KOLAGEN

Kolagen je ključ za zategnutu, zdravu i blistavu kožu! NITHYA kolagen je jedini preparat na bazi čistog kolagena na našem tržištu.

Nedostatak kolagena najbolje možemo nadoknaditi njegovim direktnim aplikovanjem u kožu u sloj u kojem je nestao ili se smanjio u procesu starenja. Druga faza delovanja ovog proizvoda podrazumeva stimulaciju kože na proizvodnju novog kolagena.

antiaging
LIPOLIZA

Lipoliza je jedan od najefikasnijih tretmana u estetskoj medicini za oblikovanje tela. Najveća prednost lipolize u odnosu na druge tretmane je u tome što se lipolizom trajno uklanjaju masne ćelije.

Lipolizom se u masno tkivo unosi određena doza aktivnih supstanci – lipolitika koje dovode do razgradnje masti, a zatim i njene eliminacije iz organizma putem urina.

Ova procedura idealna je za one koji i pored vežbanja i korigovane ishrane imaju problema sa naslagama u kritičnim zonama na telu.

Zakažite pregled

AllDent posebnu pažnju poklanja brizi za pacijenta i preventivi. Zato su pregledi besplatni.

Naši pacijenti

Doktor Aleksić je sjajan i veoma pažljiv. Toplo preporučujem ovu ordinaciju, a naročito doktora Aleksića.

dummypic4
  • Ivan N.
  • Pacijent

Veći deo naše firme se leči u ovoj ordinaciji. U AllDent-u su jednostavno fantastični. Svaka čast.

dummypic4
  • IEP
  • Pacijenti

Kvalitetna usluga, ljubazni doktori, briga za svakog pacijenta maksimalna... Sve pohvale.

dummypic4
  • IBN Studio
  • Pacijenti

Sjajna usluga, razumne cene i što je najvažnije vrlo prijateljski odnos prema pacijentima!

dummypic4
  • Uglješa N.
  • Pacijent

Ordinacija za svaku preporuku, pristupačne cene, predivni dr Srđan, uvek prijatno iskustvo!

dummypic4
  • Zorana V.
  • Pacijent
Osiguravajuće kuće sa kojima sarađujemo
Popusti su mogući i kroz sledeće programe
Platne i kreditne kartice koje prihvatamo