Kosančićev venac 1, 11000 Beograd

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Zakažite pregled

Savršen osmeh na klik od Vas!

Dobrodošli u Stomatološku ordinaciju All Dent. Nalazimo se u ulici Kosančićev venac broj 1, u najlepšem delu Starog grada. Svojim klijentima nudimo stomatološku zaštitu iz oblasti: opšte stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i estetske stomatologije. Naš tim posvećenih specijalista pruža usluge visokog kvaliteta u udobnom i relaksiranom ambijentu. Cilj nam je da posete našoj ordinaciji učinimo maksimalno prijatnim i da Vaš stomatolog bude osoba u koju imate nepodeljeno poverenje.

Porodična stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija AllDent je pre svega podrodična ordinacija. To znači da je naš cilj je da se upoznamo prilikom pregleda koji je kod nas besplatan i da svojim radom zaslužimo poverenje kako Vaše, tako i Vaših najbližih. Znamo da je najmoćnija reklama preporuka, kao što znamo i da se ona najteže zaslužuje, naročito kada su naši najbliži u pitanju.

Pouzdana podrška našim pacijentima

U želji da svojim pacijentima izađemo u susret i budemo dostupniji, dogovorili smo saradnju sa osiguravajućim kućama čije usluge u potpunosti ili delimično pokrivaju naše usluge. Takođe, omogućili smo i popuste kroz programe čija je podrška namenjena najstarijima i mladima kako bismo na taj način bili bliži onima kojima je stomatološka zdravstvena zaštita slabije dostupna.

Stomatološka ordinacija do koje je lako doći

Naša stomatološka ordinacija locirana je tako da iz praktično bilo kog dela Beograda možete lako i brzo doći do nas. Bilo da je Vaša lokacija centar, Stari grad, Novi Beograd ili bilo koja druga, do nas stižete brzo i lako. Naša adresa je Kosančićev venac 1. Zakažite besplatan pregled i dozvolite nam da zaslužimo Vaše poverenje.
Preventiva

Redovni pregledi čine osnovu oralne higijene, a Vaš stomatolog će se pobrinuti da posete postanu prijatne i bezbolne. AllDent je ordinacija u kojoj se prevenciji pruža najveća moguća pažnja. Upravo je to razlog zašto su kod nas pregledi besplatni.

Pregled

Budite sigurni da ćemo na najprofesionalnij način sagledati stanje svakog pacijenta. Vaš Stomatolog je tu da vam preporuči i pojasni moguće opcije tretmana, a na vama je da se opredelite za neku od njih. Čvrsto verujemo da samo pacijent koji je na razumljiv način obavešten može doneti ispravnu odluku. Kod nas u AllDent ordinaciji briga za pacijenta ne prestaje na vratima ordinacije. Za pitanje, savet ili konsultaciju koja spada u oblast naših komeptencija možete nam se obratiti u svakom trenutku.

Lečenje

Naš cilj je da svakom pacijentu pružimo najbolje moguće lečenje iz oblasti konzervative, oralne hirurgije, protetike i ortodoncije uz potpunu eliminaciju bola. Ako stomatolog i pacijent moraju da prihvate da nekada lečenje može da traje nešto duže ili da je kompleksnije, to i dalje ne znači da iskustvo mora da bude neprijatno. Naprotiv.

Misija

Težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija. Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna. Za nas je svaki pacijent podjednako važan, a briga o njemu se ne završava izlaskom iz ordinacije.

Briga o pacijentu

AllDent je porodična ordinacija. Naš tim brinuće o svakom članu vaše porodice od najmladjih do najstarijih.

Laskava titula koju su nam dodelili naši pacijenti služi nam kao podsetnik da je pohvale teško zaslužiti i dobiti, a pogotovo zadržati. Otuda, uz zahvalnost, osećamo i veliku obavezu da ovu titulu opravdamo i da se i dalje trudimo da budemo najbolji zubar u Beogradu. Proverite da li su naši pacijenti u pravu pružajući nam priliku da zaslužimo Vaše poverenje.

Naš pristup

Stomatologija spada u grane medicine koje se najbrže razvijaju, a nove tehnike i procedure pojavljuju se veoma često. Zato mi u AllDent-u težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija.

Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna. Sarađujući sa najprestižnijim proizvođačima materijala i opreme omogućili smo da naši kvaliteti dođu do izražaja, i, što je daleko važnije, da naši pacijenti dobiju najbolju moguću negu.

Dozvolite nam da zaslužimo vaše poverenje.

Osmesi na koje smo ponosni

Naši pacijenti

Doktor Aleksić je sjajan i veoma pažljiv. Toplo preporučujem ovu ordinaciju, a naročito doktora Aleksića.

dummypic4
  • Ivan N.
  • Pacijent

Veći deo naše firme se leči u ovoj ordinaciji. U AllDent-u su jednostavno fantastični. Svaka čast.

dummypic4
  • IEP
  • Pacijenti

Kvalitetna usluga, ljubazni doktori, briga za svakog pacijenta maksimalna... Sve pohvale.

dummypic4
  • IBN Studio
  • Pacijenti

Sjajna usluga, razumne cene i što je najvažnije vrlo prijateljski odnos prema pacijentima!

dummypic4
  • Uglješa N.
  • Pacijent

Ordinacija za svaku preporuku, pristupačne cene, predivni dr Srđan, uvek prijatno iskustvo!

dummypic4
  • Zorana V.
  • Pacijent

Neka osmeh o kome ste sanjali, postane realnost!

Zakažite besplatan pregled i dozvolite nam da zaslužimo Vaše poverenje.