fbpx

O nama

Dobrodošli u Stomatološku ordinaciju All Dent. Nalazimo se u ulici Kosančićev venac broj 1, u najlepšem delu Starog grada. Svojim klijentima nudimo stomatološku zaštitu iz oblasti: opšte stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i estetske stomatologije.Naš tim posvećenih specijalista pruža usluge visokog kvaliteta u udobnom i relaksiranom ambijentu. Cilj nam je da posete našoj ordinaciji učinimo maksimalno prijatnim.

Preventiva

Redovni pregledi čine osnovu oralne higijene, a posete zubaru postaju prijatne i bezbolne.  AllDent je ordinacija u kojoj se prevenciji pruža najveća moguća pažnja. Upravo je to razlog zašto su kod nas pregledi besplatni.

Pregled

Budite sigurni da ćemo na najprofesionalnij način sagledati stanje svakog pacijenta. Na nama je da vam preporučimo i pojasnimo moguće opcije tretmana, a na vama je da se opredelite za neku od njih. Čvrsto verujemo da samo pacijent koji je na razumljiv način obavešten može doneti ispravnu odluku. Kod nas u AllDent ordinaciji briga za pacijenta ne prestaje na vratima ordinacije. Za pitanje, savet ili konsultaciju koja spada u oblast naših komeptencija možete nam se obratiti u svakom trenutku.

Lečenje

Naš cilj je da svakom pacijentu pružimo najbolje moguće lečenje iz oblasti konzervative, oralne hirurgije, protetike i ortodoncije uz potpunu eliminaciju bola. Ako moramo da prihvatimo da nekada lečenje može da traje nešto duže ili da je kompleksnije, to i dalje ne znači da iskustvo mora da bude neprijatno. Naprotiv.

Misija

Težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija. Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna. Za nas je svaki pacijent podjednako važan, i briga o njemu se ne završava izlaskom iz ordinacije.

AllDent je porodična ordinacija. Naš tim brinuće o svakom članu vaše porodice od najmladjih do najstarijih.

Dozvolite nam da zaslužimo vaše poverenje.

Svoj pregled možete zakazati ovde