Kosančićev venac 1, 11000 Beograd

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Zakažite pregled

Savršen osmeh na klik od Vas!

All on 4 koncept

Koncept All on 4 je prisutan blizu dve decenije. Za to vreme na ovaj način, uspešno su zbrinute hiljade bezubih pacijenata.

Ovaj koncept nudi jedinstvene prednosti u odnosu na tradicionalne terapijske tretmane, kako za pacijenta tako i za stomatologa.

Terapijski postupak All on 4 je osmišljen za rešavanje kompleksnih slučajeva totalne bezubosti kada klasična rešenja ne mogu da pomognu. All on 4 koncept se primenjuje kod osoba koje nemaju dovoljan kvalitet vilične kosti (debljina, širina, visina, gustina, veliki sinusi…)

Metoda  je veoma efikasna, i pacijentu omogućava da dobije pun zubni niz koji je fiksiran i to na dan operacije, što je velika prednost u odnosu na klasične totalne proteze, koje neretko ne stoje dobro u ustima i na koje se pacijenti teško navikavaju.

all on 4

Pacijentu se kao nosači fiksiranog protetskog rada ugradjuju samo 4 implantata. Dva implantata se ugradjuju u prednji deo vilica, a dva u bočni deo, pod uglom od 45 stepeni.

Upravo ovo naginjanje bočnih implantata omogućava optimalnu koštanu podršku čak i u slučajevima gde nije preostalo puno koštane supstance.

Takodje pomaže da se izbegnu vitalne strukture i da se pritisak ravnomerno rasporedi na protezu od 12 zuba.

Konceptom tretmana All on 4, pacijenti koji ispunjavaju kriterijume za trenutno opterećenje, mogu se vratiti vrlo brzo svom svakodnevnom životu  i obavezama, obzirom na to da se privremeni protetski rad pričvršćuje za implantate neposredno nakon operacije. Konačna rešenja, odnosno trajne protetske nadoknade, izrađuju se 6 meseci od operacije.

Nakon intervencije pacijentima se vraća izgubljena funkcija žvakanja, prirodan izgled, osećaj, poboljšava se govor i znatno podiže samopouzdanje.

Upravo zbog toga se pacijenti sve više odlučuju za opciju tretmana koja im značajno poboljšava kvalitet života.

Srbija je nažalost zemlja koja prednjači u broju bezubih stanovnika u Evropi. Zbog te činjenice, veliki broj naših pacijenata se kvalifikuje za All on 4 terapiju.

all on 4