fbpx

Zakažite pregled

Popunite upit za pregled

U kontakt formi, koja se nalazi ispod, popunite svoje podatke, kao i vreme i datum kada biste želeli da zakažete pregled. Ukoliko je termin slobodan, dobićete mejl kojim se Vaš termin potvrđuje. Ukoliko termin nije slobodan, dobićete mejl u kome Vam nudimo sledeći slobodan termin.

AllDent ordinacija

Zdrav osmeh za novo samopouzdanje

Stomatologija je za nas više od delatnosti. Oduvek smo se trudili da na prvo mesto postavimo brigu o svojim pacijentima, stavljajući naročiti akcenat na preventivu. Zato su kod nas pregledi besplatni.

Svojim pacijentima nudimo stomatološku zaštitu iz oblasti: opšte stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i estetske stomatologije.

Naš tim posvećenih specijalista pruža usluge visokog kvaliteta u udobnom i relaksiranom ambijentu naše ordinacije na Kosančićevom vencu 1.

Stomatologija spada u grane medicine koje se najbrže razvijaju, a nove tehnike i procedure pojavljuju se veoma često. Zato mi u AllDent-u težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija. Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna. Sarađujući sa najprestižnijim proizvođačima materijala i opreme omogućili smo da naši kvaliteti dođu do izražaja, i, što je daleko važnije, da naši pacijenti dobiju najbolju moguću negu.

Za nas je svaki pacijent podjednako važan, a briga o njemu se ne završava izlaskom iz ordinacije. U svakom trenutku nas možete kontaktirati za mišljenje i savet ukoliko imate neku nedoumicu koja spada u domen naših kompetencija.

AllDent je porodična ordinacija. Naš tim brinuće o svakom članu vaše porodice od najmladjih do najstarijih. Već je rečeno da smo Vam na raspolaganju za mišljenje i savet, a to se posebno odnosi na pitanja o najmlađima. Navike koje se tiču zdravlja i higijene deca usvajaju veoma rano, do treće godine stoga ne oklevajte da se posavetujete sa nama oko uvođenja dobrih navika svome detetu. Slično je i sa najstarijima. Kako godine odmiču, naš organizam je sve ranjiviji, pa je često potrebna dodatna pažnja. Kao porodična ordinacija, posebnu pažnju poklanjamo onima o kojima najviše brinemo. Takođe, smatramo da je odnos pacijenta i lekara na prvom mestu odnos poverenja, i da kao takav ponajviše počiva na razumevanju i podršci.

Dozvolite nam da zaslužimo vaše poverenje.