Kosančićev venac 1, 11000 Beograd

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Pozovite nas

065 2082 850

Radno vreme

Pon-Pet: 12:00 - 19:00
Sub: 12:00 - 17:00

Zakažite pregled

Savršen osmeh na klik od Vas!

dr sidja 550X550 2
AllDent je porodična ordinacija

Naš tim brinuće o svakom članu vaše porodice od najmladjih do najstarijih. Navike koje se tiču zdravlja i higijene deca usvajaju veoma rano, do treće godine stoga ne oklevajte da se posavetujete sa nama oko uvođenja dobrih navika svome detetu. Slično je i sa najstarijima. Kako godine odmiču, naš organizam je sve ranjiviji, pa je često potrebna dodatna pažnja. Kao porodična ordinacija, posebnu pažnju poklanjamo onima o kojima najviše brinemo.

Pouzdana podrška našim pacijentima

U želji da svojim pacijentima izađemo u susret i budemo dostupniji, dogovorili smo saradnju sa osiguravajućim kućama čije usluge u potpunosti ili delimično pokrivaju naše usluge. Takođe, omogućili smo i popuste kroz programe čija je podrška namenjena najstarijima i mladima kako bismo na taj način bili bliži onima kojima je stomatološka zdravstvena zaštita slabije dostupna.

Zdrav osmeh za novo samopouzdanje!

Dobrodošli u All Dent

Tim posvećenih specijalista

Svojim pacijentima nudimo stomatološku zaštitu iz oblasti: opšte stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i estetske stomatologije.

Najnovija oprema i moderne procedure

Stomatologija spada u grane medicine koje se najbrže razvijaju, a nove tehnike i procedure pojavljuju se veoma često. Zato težimo konstantnom stručnom usavršavanju i usvajanju modernih tehnologija. Sva oprema u ordinaciji je nova, proverena i sigurna.

Savršen spoj brige i znanja

Za nas je svaki pacijent podjednako važan, a briga o njemu se ne završava izlaskom iz ordinacije. U svakom trenutku nas možete kontaktirati za mišljenje i savet ukoliko imate neku nedoumicu koja spada u domen naših kompetencija.
Osmeh za ponos

Naši pacijenti